T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

I'am Special With My Values

I'am special wiht my values isimli etwinning projemiz; özel gereksinimli bireylere evrensel değerleri öğretebilmek amacıyla hazırlanmıştır. Projede  okulumuz öğretmenlerinden Esra Demirelli ve Çiğdem Özen yapmaktadır. Projede Türkiye, Polonya, Litvanya, Romanya ve Yunanistan olmak üzere 5 farklı ülkeden 19 öğretmen ve 9 farklı okul yer almaktadır. Proje içeriğinde 8 farklı değer farklı gelişim alanlarıyla ilişkilendirilerek kazandırılması planlanmaktadır. Projedeki amaçlar öğrencilerin evrensel değerlerinin gelişmesine fırsat sunmaktadır. Bu projede okulumuzu temsil ettikleri için öğrencilerimize ve projeye rehberlik eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

17-03-2023

Yayın: 17.03.2023 - Güncelleme: 17.03.2023 09:09 - Görüntülenme: 59