T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, okulumuzda zihinsel engelli ve otizmli öğrencilerimizin, Bağımsız yaşam becerilerini geliştirmelerine destek olmak amacı ile başlattığımız "Uygulama Evi" projemizi tamamladık.

Bir evin içerisinde bulunması gereken her şeyi ihtiva eden 1 + 1 model evimiz, öğrencilerin öz bakım becerilerini geliştirebileceği topluma ve hayatın akışına uyum sağlayabileceği, günlük işleri kendi kendine ve yaşayarak öğreneceği bir eğitim ortamı sunmaktadır. Ev içerisinde bulunan bir çok ürün okulumuz atölyelerinde özel olarak tasarlanıp üretilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Eylem YAMEN ´in öğrencileriyle yaptığı çalışmalara ait resim sergisi.